O nama

 

Dobro došli na nove web stranice Logosa d.o.o.!

Želimo Vam ukratko predstaviti ono što radimo i čime se bavimo.

Logos je izdavačka i tiskarska tvrtka koja već niz godina na području cijele Hrvatske pruža usluge grafičke pripreme i tiska knjiga, publikacija, brošura i ostalog tiskanog materijala.

U izdavačkoj djelatnosti zauzimamo značajno mjesto u izdavanju kršćanske literature. Posebno želimo istaknuti jedino izdanje biblijskih Novozavjetnih komentara na hrvatskom jeziku obuhvaćeno kompletom od 20 knjiga. Naše knjige kršćanskog i duhovnog sadržaja su knjige koje mogu promijeniti život čitateljima koji to žele i dopuste. Svakako pogledajte stranice na kojima Vam nudimo izbor iz naših izdanja.

Potpuna predanost poslu, našim kupcima i čitateljima, pribavili su nam epitet 'profesionalaca u svom poslu'. Malen smo tim, ali vrlo dinamičan. Mi znamo što radimo, a Vi znate što trebate. Trudimo se zadovoljiti vaše potrebe i to činimo s užitkom. Vaše zadovoljstvo naša je nagrada.

Ove web stranice su namijenjene svim našim klijentima, kupcima, poslovnim partnerima i ostalim posjetiteljima. Na njima možete naći najnovije cjenike knjiga koje nudimo, a vrlo uskoro našu ponudu obogatit ćemo i ponudom kršćanskih knjiga drugih izdavača slične literature.

Uz knjige nudimo Vam i “TJEDNE PROPOVIJEDI” koje se na stranicama pojavljuju svakoga petka poslije podne. Ukoliko nam pošaljete Vašu e-mail adresu možemo i Vama redovito slati nove propovijedi.

Ako želite svakodnevno provesti neko vrijeme uz biblijski tekst i promišljanje o njemu tada je “VRIJEME S BIBLIJOM” ono što Vam je potrebno. Na Logosovim stranicama svakodnevno ćete naći nove tekstove Bibellesezettela u prijevodu gospode Estere Kneževic.

U “DUHOVNOM KUTKU” periodično možete pronaći tekstove s različitim duhovnim temama i promišljanjima kao i tekstove sa nekih seminara, konferencija ili predavanja.
U pripremi su još neka područja koja će biti namijenjena djeci, ljubiteljima kršćanske glazbe, kršćanskog stripa itd.

Sve ovo radimo kako bi proširili mogućnosti u većoj spoznaji Boga, Isusa Krista, Svetoga Duha, kršcanstva i Biblije. Bit ćemo sretni ako nam se javite sa svojim kritikama, prijedlozima, primjedbama i komentarima.

U današnje vrijeme moderne tehnologije komunikacija je sve lakši i važniji dio poslovne suradnje koja često završava i zajedničkim uspjesima. Ako imate potrebu za izdavanjem knjiga, brošura ili nekog drugog tiskanog materijala na papiru ili nekom drugom mediju možete nas kontaktirati na nekoliko načina.

Nazovite nas na fiksni telefon: ++385 (0)43/332-381 ili mobilne telefone 098/560-160 i 095/906-2490. Možete nam poslati poslati e-mail na adresu logos.daruvar@gmail.com, pismo ili nas posjetiti u Daruvaru. Naša adresa je:

Logos d.o.o.
Masarykova 54
HR - 43500 Daruvar

Radujemo se Vašim pozivima, pismima i posjetima! Svako Vaše pismo, e-mail, sugestija, kritika i poziv bit će dobrodošli u unapređivanju našega rada na obostrano zadovoljstvo.